Vlad Plahotniuc: PDM se declară un partid Pentru Moldova, care are ca puncte principale problemele oamenilor

Embed:

Partidul Democrat din Moldova va avea o poziționare mult mai clară pe scena politică. Oamenii au obosit de lupta geopolitică şi vor acţiuni concrete, astfel PDM se declară un partid Pentru Moldova, un partid care are ca puncte principale problemele oamenilor. Declaraţiile au fost făcută de preşedintele PDM, Vlad Plahotniuc, după ședința Consiliului Politic Național.

În acest context, PDM lansează o campanie de colectare a problemelor societăţii, prin discuţii directe cu cetăţenii, iar soluţiile la aceste probleme vor fi în programul de guvernare Pentru Moldova.

"Acest plan presupune, ca reprezentanții partidului nostru să se afle permanent între oameni, să lucreze în comunitățile locale, împreună cu autoritățile de acolo, să vină cu proiecte și soluții concrete de rezolvare a problemelor identificate. Cei care trebuie să decidă prioritățile următorului program de guvernare sunt moldovenii. Vocile oamenilor simpli vor sta la baza programului nostru politic, aceste propuneri și sugestii vor fi prezente în viitorul program de guvernare, dar și în activitatea noastră imediat următoare, pentru că vrem să ne asigurăm că Partidul Democrat îndeplinește cu adevărat voința poporului", a declarat Vlad Plahotniuc.

Potrivit liderului PDM, modernizarea țării după modelul occidental este calea reală care poate aduce rezultatele dorite pentru moldoveni.

"Guvernul trebuie să își adapteze acțiunile la prioritățile urgente ale populației, iar aici Partidul Democrat va veni în perioada următoare cu o serie de propuneri de noi proiecte, apărute în urma consultărilor cu cetățenii, probleme ce țin de: majorarea salariilor şi a pensiilor oamenilor, noi drumuri, care trebuie făcute, atât locale cât şi naţionale, aprovizionarea cu apă a localităților, dar și o problemă foarte complexă legată de colectarea deșeurilor în localități", a subliniat Vlad Plahotniuc.

Preşedintele PDM a menţionat că nivelul competiției politice în Republica Moldova este încă destul de jos, partidele încă trebuie să învețe cum să concureze în așa fel, încât din competiția lor să câștige oamenii.

"Partidul Democrat este un partid puternic. Important este însă ca puterea politică pe care o avem, puterea echipei noastre, să o folosim în beneficiul oamenilor, pentru că ei au nevoie de lideri puternici și partide puternice, care să-i protejeze și să le rezolve problemele. Astăzi, le-am spus și colegilor din Consiliul Politic Național că puterea pe care o deținem trebuie gestionată corect, în interesul cetățenilor, indiferent unde activăm fiecare dintre noi", a conchis Vlad Plahotniuc.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu