Vlad Plahotniuc: Nimeni nu trebuie să se simtă protejat când face ilegalități

Embed:

Nimeni nu trebuie să se simtă protejat, atunci când comite ilegalităţi. Este mesajul noului preşedinte al Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc. Politicianul a declarat la congresul formaţiunii că şi cetăţenii trebuie să îşi schimbe mentalitatea, iar această schimbare începe de la ei.

"Trebuie ca toti oamenii să înțeleagă faptul că nu mai functioneaza mecanizmul, atunci când ei apelează la instituțiile de drept pentru a le influența în favoareaea lor. De asemenea, nimeni nu trebuie să se simtă protejat când face ilegalități. Trebuie să înțelegem, că le vine vremea tuturor celor care fură, să stea la pușcărie, indiferent de relatiile sau 'blatul' pe care-l are", a spus Vlad Plahotniuc.

Vlad Plahotniuc a mai spus că Partidul Democrat din Moldova vrea să contribuie substanțial la această schimbare de mentalitate, care este unul dintre obiectivele asumate ale formațiunii pe care o repezintă. Preşedintele PDM consideră că, în viitor, urmează să fie identificate pârghiile prin care cetățenii să-i poată sancționa pe cei care nu își fac treaba în timpul mandatului. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu