Vlad Plahotniuc, la "Trofeul Democraţiei": PDM, singura formaţiune care își dorește și poate să schimbe situația din Moldova

Embed:

Partidul Democrat este singura formaţiune care își dorește și poate să schimbe situația din Moldova. Este mesajul pe care l-a transmis liderul PDM, Vlad Plahotniuc, tinerilor care au participat la campingul anual "Trofeul Democraţiei". La rândul lor, ei au spus că pentru ei Vlad Plahotniuc este un exemplu demn de urmat. Evenimentul a avut loc într-o tabără de odihnă din satul Ivancea, raionul Orhei. 

"Trofeul Democraţiei" a început cu un șir de competiții organizate între tinerii democrați.

Mi mulţi artiști autohtoni și din străinătate, inclusiv Dj Mohombi, au cântat pentru cei prezenţi la eveniment.

Alături de tinerii democraţi au fost şi persoane din conducerea partidului. Președintele PDM, Vlad Plahotniuc, i-a îndemnat pe toţi să fie insistenți în obținerea unui job, pentru a avea o carieră politică de succes.

"Trebuie să înţelegeţi că trebuie să vă preocupaţi şi de cariera voastră profesională. Un om politic este garantat şi mai bine pregătit atunci când are o meserie, un job, o carieră profesională. Partidul Democrat este unicul partid cu o echipă foarte pregătită, care vrea, îşi doreşte şi poate să schimbe Moldova", a menţionat preşedintele PDM.

"Sunteţi membru al unei echipe care va schimba Republica Moldova, tocmai aşa precum aşteaptă cetăţenii noştri. Vreau să vă mulţumesc pentru faptul că nu sunteţi indiferenţi şi v-aţi implicat", a spus prim-ministrul Moldovei, Pavel Filip.

Pe scenă au urcat și președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, dar și liderul democraţilor în Parlament, Marian Lupu. Politicienii i-au încurajat pe tineri să creeze familii și să-și crească copiii acasă. Alături de reprezentanții Organizațiilor de Tineret a fost şi şefa de la Educaţie şi Cultură. Ea a venit şi cu un mesaj către opoziţie.

"Haideţi să construim o Moldovă puternică, democrată şi europeană. Şi haideţi să le demonstrăm tuturor celor care au vorbit urât la adresa noastră, că ei sunt cei care vor pierde în competiţia corectă şi dreaptă pe care o face Partidul Democrat", a conchis ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc.

După partea oficială, tineretul democrat a făcut selfie cu liderul formațiunii, Vlad Plahotniuc.

Cei prezenţi la eveniment au apreciat faptul că primele persoane din partid, care sunt un exemplu pentru ei, le-au fost alături:

"Sfaturile domnului Plahotniuc sunt foarte utile și cariera dumnealui, pe care a parcurs-o, este un semn demn de urmat".

"Noi suntem cei care putem face o schimbare și cred că "Trofeul Democrației" este o oportunitate pentru tineri de a se promova, în primul rând".

În cadrul evenimentului, tinerii democrați au primit sfaturi, inclusiv de la cel mai tânăr deputat din fracțiunea PDM.

"Să ne împărtășim cu experiența noastră, cu greșelile noastre, ca ei să nu le repete, astfel să aibă mai multe șanse în viitor, să plece de aici cu mai mulți prieteni, cu mai multe idei, cu mai multă speranță pentru viitorul Republicii Moldova", a precizat Sergiu Sîrbu, deputat PDM.

La eveniment au participat peste două mii de tineri. "Trofeul Democraţiei" a ajuns la cea de-a cincea ediție.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu