Vlad Plahotniuc, la Lozova: Posibilitățile de modernizare ale Moldovei sunt mari, iar procesul deja a început și poate fi prelungit

Embed:

Posibilitățile de dezvoltare şi modernizare ale Moldovei sunt mari, iar procesul deja a început și poate fi prelungit, dacă va exista stabilitate şi economia ţării va creşte în continuare. Declaraţii în acest sens a făcut preşedintele democraţilor, Vlad Plahotniuc, la întâlnirea cu locuitorii comunei Lozova, raionul Străşeni, localitate care intră în componenţa circumscripției Nisporeni.

Oamenii s-au arătat convinși că liderul democrat are capacitățile necesare pentru a duce până la capăt schimbarea spre bine a țării.

Vlad Plahotniuc a ajuns vineri la o fabrică de confecții din Lozova. Aici, muncitorii produc uniforme pentru export. Liderul democraților s-a interesat cum decurge procesul de lucru şi chiar a încercat să însușească din munca pe care o fac zi de zi angajații de aici.

Muncitorii au profitat de vizita lui Vlad Plahotniuc, pentru a-i adresa întrebări. Oamenii au dorit să se asigure că faptele bune ale guvernării democrate vor continua.

"Să avem încredere în cuvântul dumneavostră care-l spuneţi. Uitaţi-vă ce costum frumos aveţi, dar asta l-o făcut o mână de om deştept. Ar trebui şi noi să fim mai preţuiţi", a spus o angajată.

"O să încercăm să motivăm oamenii de afaceri din acest domeniu ca să poată ridica salariile", a declarat Vlad Plahotniuc.

Vlad Plahotniuc a avut parte şi de o surpriză. Una dintre angajate i-a mulțumit pentru proiectele realizate într-un mod inedit:

"Străzi ce au fost cândva uitate, astăzi sunt luminate
Pentru tineri din Moldova un proiect binevenit
Parte au de prima casă la momentul potrivit.
Au mărit pensii, salarii, nu promit, o vezi prin fapte".

La rândul său, candidatul pe circumscripţia din Nisporeni, Vlad Plahotniuc le-a dat asigurări oamenilor că toate faptele bune vor continua: "O să facem să resimţiţi şi mai mult în 2019, şi în anii care vin. Dăm salarii, dăm pensii, dăm alocaţii şi o să dăm şi mai mult în 2019. Oamenii au dreptul să primească ceea ce merită."

Vlad Plahotniuc s-a interesat si despre calitatea serviciilor medicale din localitate şi a vizitat centrul de sănătate din sat.

Oamenii l-au întâmpinat şi aici cu multă căldură: "Noi o să facem tot posibilul ca să fiţi dumneavostră pentru că aţi făcut tare multe lucruri".

La finalul vizitei sale, Vlad Plahotniuc s-a întâlnit cu locuitorii comunei Lozova. Au fost abordate subiecte din domeniul social, medical, economic sau agrar.

Oamenii spun că au încredere că Vlad Plahotniuc va duce țara spre dezvoltare: "Poţi să stai de vorbă cu el şi te odihneşti, să glumeşti. L-am văzut pe viu, e o persoană care merge cu picioarele pe pământ, e interesantă. Este foarte puternic şi îi mobilizează pe toţi să lucreze".

"Dacă recunoaşteţi că au început lucrurile să se mişte am o rugăminte să luaţi o decizie benefică în acest sens pe 24 februarie ca să daţi echipei să facă ami departe lucrurile inclusiv. Noi o să revenim aici de fiecare dată ci proiecte, nu cu vorbe. Cu proiecte că vorbe o să vă spună alţii", a punctat Vlad Plahotniuc, candidat pe cirscumscripţia 17, Nisporeni.

Circumscripția uninominală Nisporeni include şi trei localităţi din raionul Străşeni. Este vorba de Lozova, Dolna şi Micleușeni.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu