Vlad Plahotniuc, la forumul Asociației Oamenilor de Afaceri: Vom face curăţenie generală în ţară

Embed:

Oameni de afaceri din toată ţara, dar şi oaspeţi din străinătate şi-au dat întâlnire astăzi la un Business Forum. Evenimentul este organizat de Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova (AOAM) şi are drept scop identificarea celor mai bune soluţii pentru dezvoltarea economică a Republicii Moldova.

Prezent la ceremonia de deschidere, preşedinte AOAM, Vlad Plahotniuc, a declarat că mediul de afaceri contribuie la dezvoltarea ţării şi a economiei. Totodată, Plahotniuc a spus că va face tot posibilul pentru a face curăţenie generală în ţara noastră pentru ca oamenii de afaceri să-şi poată desfăşura activităţile într-un mediu prielnic care va contribui la prosperitatea ţării. 

"Este doar al doilea masterclass, se vede ca AOAM ştie să se adapteze la cererea de piaţă, care este ghidată de creşterea interesului în societate. Mă bucură mult acest interes masiv faţă de business, căci comparativ cu concurenţa în politică, este o concurenţă frumoasă, care dezvoltă noi locuri de muncă, dezvoltă oamenii, devoltă ţara şi nu invers. Este extrem de important ca lumea afacerilor să nu fie hărţuit de organele de control, vameşii, Fiscul. Nu e normal ca oamenii simpli să fie pedepsiţi. Ca reprezentant al Coaliţiei de guvernare, voi insista să fie făcută o curăţenie generală, iar ceea ce vedeţi acum este doar început", a spus Vlad Plahotniuc.

Forumul Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din Moldova face parte din programul de educație a tinerilor și a oamenilor de afaceri din ţara noastră. 

La eveniment se vor discuta subiecte despre cum să inițiezi și să dezvolți o afacere, cum să gestionezi corect resursele umane și financiare într-o companie, dar şi despre cum să fie asigurată independența afacerilor.

Forumul va dura două zile şi va fi TRANSMIS LIVE pe site-ul PUBLIKA.MD.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu