Vlad Plahotniuc, în vizită la fabrica de cablaje din Făleşti: PDM asta a urmărit – să ȋncurajăm investițiile ȋn țara noastră și să creăm noi locuri de muncă (FOTO)

Reformele iniţiate de Partidul Democrat din Moldova trebuie să continue în toate domeniile şi în toată ţara. Despre asta au discutat membrii caravanei electorale a formaţiunii de guvernare, care, în frunte cu liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a ajuns la Făleşti. În cadrul vizitelor făcute, preşedintele democraţilor a mers şi la fabrica de cablaje din oraşul Făleşti. 

"Am vizitat alături de colegii din caravana PDM o fabrică de cablaje din Fălești. 

Investitorii de aici ne-au spus că au beneficiat din plin de facilitățile reformei fiscale de anul trecut, iar angajații se bucură de un loc de muncă stabil și de tichetele de masă introduse de guvernarea PDM.

Prin măsurile pe care le-am luat, asta am urmărit – să ȋncurajăm investițiile ȋn țara noastră și să creăm noi locuri de muncă. Astfel, viața ȋn sate și orașe va fi mai dinamică, va căpăta mai multă culoare, iar guvernarea democrată vă putea oferi mai multă bunăstare pentru oameni, pentru Moldova", a scris pe pagina sa de facebook preşedintele PDM, Vlad Plahotniuc.

Caravana electorală a Partidului Democrat a pornit în data de 26 ianuarie. Până la alegeri, democrații vor cutriera toate raioanele țării pentru a discuta cu oamenii despre faptele pentru o viață mai bună aici, acasă și despre ce-și doresc cetățenii de la următoarea guvernare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu