Vlad Plahotniuc după întrevederea cu șeful statului: PDM are intenţia de a forma cât mai curând o majoritate parlamentară pentru a evita un blocaj

Presedintele PDMVlad Plahotniuc, după întrevederea cu șeful statului, Igor Dodon, a declarat că Partidul Democrat este deschis dialogului cu toate formațiunile politice și partidele care vor să evite criza politică, economică și socială, care ar putea fi în țară.

"Partidul Democrat este deschis dialogului cu toate formațiunile politice, cu toate partidele care vor să evite criza politică și ca consecință economică și socială care ar putea fi în Republica Moldova urmare a acestui blocaj. Ca urmare a blocajului politic în Republica Moldova vor avea loc alegeri anticipate, asta se va datora nu democraților, nu Partidului Democrat, dar altor formațiuni politice. Noi, democrații, suntem deschiși dialogului politic, suntem flexibili, avem determinarea fermă de a forma o guvernare stabilă, responsabilă și destul de eficiență pentru oameni", a declarat presedintele PDMVlad Plahotniuc.

Citește și: Igor Dodon începe consultările cu liderii partidelor care au obţinut cele mai multe mandate de deputat


Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu