Vlad Plahotniuc, despre atacurile electorale împotriva PDM: Au avut un impact pozitiv pentru noi şi eșec pentru cei care au orchestrat aceste atacuri

Embed:

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, susţine că atacurile împotriva sa și a PDM, inclusiv dosarul penal inventat în Rusia cu doua zile înainte de alegeri, au ajutat PDM și au adus un eșec celor care au orchestrat aceste atacuri. Declaraţia a fost făcută de Vlad Plahotniuc, în cadrul unui interviu pentru deschide.md.

"În aceste alegeri, Partidul Democrat a luat cel mai mare număr de mandate din istoria sa politică. Eu personal am fost votat de 72,36 la sută din alegătorii care s-au prezentat la vot în circumscripția 17, PDM a luat un scor extraordinar în această circumscripție – de 72,27%. Partidul a luat scoruri record și în localități cu populație rusă. Deci, rezultatele arată că, dacă aceste atacuri electorale au avut vreun impact, el a fost unul pozitiv pentru rezultatul meu și al partidului pe care îl conduc și eșec pentru cei care au orchestrat aceste atacuri împotriva noastră", a punctat Vlad Plahotniuc.

Totodată, Vlad Plahotniuc a precizat că "cel mai important rezultat al acestor alegeri este un început al reconcilierii geopolitice, sunt primele alegeri în care, pe primul loc, a fost agenda socială a oamenilor și nu temele geopolitice".

Citeşte interviul integral pe Deschide.MD.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu