Vlad Plahotniuc de Ziua Independenţei Republicii Moldova: Astăzi noi suntem mai puternici ca stat decât ieri, iar Moldova îşi va continua drumul de dezvoltare

Astăzi suntem mai puternici ca stat decât ieri, iar Moldova îşi va continua drumul de dezvoltare. Este mesajul de felicitare al președintelui Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc.

Într-o postare pe o reţea de socializare, Vlad Plahotniuc a scris că știe că întotdeauna este loc pentru mai bine și nu toate speranțele și visurile cetățenilor au fost îndeplinite, dar "suntem pe drumul cel bun și avem toată motivația să ne facem țara mai bună", a declarat Vlad Plahotniuc.

"Am toată convingerea că astăzi noi suntem mai puternici ca stat decât ieri, iar dorința noastră e să fim mâine mai puternici decât azi. Știu că întotdeauna este loc pentru mai bine și nu toate speranțele și visurile cetățenilor au fost îndeplinite, dar ne încurajează faptul că suntem pe drumul cel bun și avem toată motivația să transformăm Moldova într-un plai cu adevărat confortabil pentru educație, muncă și trai decent, și pentru cei vârstnici, și pentru cei tineri, pentru familii și pentru copii. 

Acesta e visul nostru moldovenesc comun, pe care prin acțiuni consecvente și prin rezultate concrete îl vom putea înfăptui. 
Poporul și țara noastră merită tot ce e mai bun. 

La Mulți Ani, Moldova", a scris președintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, pe pagina sa de facebook.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu