Vlad Plahotniuc alături de oamenii din Grozeşti: Chiar dacă multe proiecte s-au realizat aici, mereu însă e loc de MAI BINE

Embed:

Președintele PDM Vlad Plahotniuc s-a întâlnit ieri cu locuitorii din satul său de baștină – Grozești, una din localitățile circumscripției nr. 17, unde candidează pentru alegerile parlamentare din 24 februarie.

Vlad Plahotniuc le-a mulțumit locuitorilor din Grozești pentru căldura cu care este primit de fiecare dată, subliniind că a rămas mereu aproape de aceștia.

"Aici, la Grozești, s-au realizat foarte multe proiecte pentru locuitori -  gazificare și iluminare stradală, modernizarea instituțiilor de ȋnvățământ. Mereu însă e loc de mai bine, motiv pentru care lucrurile bune trebuie să continue", a spus Vlad Plahotniuc.

Liderul democrat le-a povestit consătenilor despre cum a fost posibil ca în termen scurt PDM să implementeze mai multe proiecte sociale cum ar fi: "Drumuri bune pentru Moldova", "Caravana vederii", "Un doctor pentru tine”, dar și să majoreze pensiile și salariile.

"Ordinea, disciplina și gestionarea eficientă a instituţiilor statului au adus, în ultimii trei ani, venituri suplimentare la buget. Aceste fapte au permis punerea în aplicare a mai multor proiecte menite să asigure cetățenilor bunăstare. Astfel, vom acționa și în următorii patru ani", a explicat Vlad Plahotniuc

La rândul lor, localnicii au spus că simt, în viața de zi cu zi, beneficiile proiectelor realizate în ultimii ani și că un sat dezvoltat le asigură un trai decent și îi convinge pe cei plecați să revină acasă. Totodată, unii localnici au venit cu sugestii pentru dezvoltarea pe mai departe a satului Grozești.

Vlad Plahotniuc s-a mai întâlnit cu, de asemenea, cu angajaţii Centrului medicilor de familie din Nisporeni.

Ulterior a ajuns şi în satul Bălăureşti, unde, la fel, a ascultat doleanţele oamenilor şi i-a asigurat că inițiativele bune ale Partidului Democrat vor continua. 

"E normal să fie așa, pentru că ați văzut deja că noi, la PDM, ținem cont de nevoile voastre. Ca de obicei, plec cu agenda plină de propuneri. Ȋn curând, o să le vedeți devenite realitat", a afirmat președintele PDM.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu