Vlad Plahotniuc a anunțat cu cine va face coaliție PDM în următorul Parlament (VIDEO)

Embed:

Președintele PDM, Vlad Plahotniuc, a anunțat în cadrul unui briefing de presă că preocuparea principală al PDM este de a face coaliție cu cetățenii. Vlad Plahotniuc încă așteaptă ca unii politicieni să își revină după alegeri și să înțeleagă de ce i-au ales cetățenii. 

De asemenea, Liderul PDM  a mai evidențiat și faptul că "faptele bune pentru Moldova vor continua", iar Guvernul își asumă răspunderea pe câteva proiecte, care le vor aduce oamenilor beneficii importante.

"În cazul, în care vă așteptați să vă vorbesc astăzi despre coaliții politice, o să vă dezamăgesc - nu avem noutăți, încă așteptăm ca unii politicieni să se trezească la realitate după alegeri și să înțeleagă pentru ce au fost votați.

În ceea ce ne privește pe noi, cei din Partidul Democrat, preocuparea noastră principală este să facem coaliție cu cetățenii, și să continuăm faptele bune, așa cum am făcut-o pe perioada ultimelor trei ani.

Până unele partide își numără mandatele și se gândesc ce să facă cu ele, noi continuăm să muncim, să ne gândim la prezentul și viitorul țării.

Iată de ce, am avut astăzi o ședință de lucru la partid, împreună cu colegii, pe agenda căreia au fost subiecte importante, care necesitau decizii politice, în conformitate cu angajamentele pe care noi, membrii Partidului Democrat ni le-am asumat în dialog cu cetățenii.

Așadar, am decis ca Guvernul să-și asume răspunderea pe câteva proiecte, care le vor aduce oamenilor beneficii importante", a spus președintele PDM, Vlad Plahotniuc.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu