Vlad Filat renunță la PLDM după ce a ajuns sub unu la sută, plin de datorii și fără membri

Filat renunță la PLDM după ce a ajuns sub unu la sută, plin de datorii și fără membri! Dar de mandatul de deputat nu spune nimic.

Vlad Filat îşi va depune mandatul de lider al PLDM la următorul consiliul politic al formaţiuni, suspendându-şi totodată şi calitatea de membru.

Acest lucru rezultă dintr-o postare plasată pe pagina oficială de Facebook al lui Vlad Filat, în care spune că în cel mai scurt timp partidul trebuie să organizeze congresul PLDM.

"În calitatea mea de preşedinte al PLDM, consider că, în cel mai scurt timp, trebuie de organizat congresul partidului. Congres care urmează să ajusteze Programul, Statutul, dar şi să ia decizii ce vizează conducerea partidului. La acest congres, eu îmi voi depune mandatul de preşedinte şi îmi voi suspenda calitatea de membru", scrie în postarea de pe pagina de Facebook a lui Vlad Filat, care este administrată de soţia acestuia, Angela Gonţa. 

Precizăm că astăzi, mai mulţi membri PLDM din Călăraşi au părăsit partidul. Aceştia au aderat la Partidul Democrat din Moldova

CITEŞTE ŞI: Noi plecări din PLDM. La cine au aderat mai mulţi aleşi locali din raionul Călăraşi

PUBLIKA.MD aminteşte că Vlad Filat este vizat într-un dosar de corupţie, în care este acuzat de corupere pasivă şi trafic de influenţă.

Liberal-democratul a fost reţinut în 15 octombrie, după ce primarul orașului Orhei, omul de afaceri Ilan Șor, ar fi recunoscut că i-a oferit acestuia mită în valoare de 250 de milioane de dolari.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu