Vlad Filat: Nu mă ţin de funcţii. Fotoliul de la Guvern nu are urme de unghii pe el (VIDEO)

Embed:

Preşedintele PLDM, Vlad Filat, spune că nu doreşte cu orice preţ funcţii după alegerile parlamentare din 30 noiembrie. Politicianul a precizat că cel mai important lucru este ca guvernarea să acorde un proces de ireversibilitate parcursului european al ţării. Declaraţiile au fost făcute la emisiunea Fabrika.

''Nu ne interesează ca în orice condiţii să fim la guvernare. Nu am ca obiectiv să deţin vreo funcţie. Cred că am demonstrat de multe ori că nu mă ţin de funcţii. Mergeţi la Guvern şi veţi vedea că pe fotoliul de prim-ministru nu au rămas urme de unghii că m-am ţinut de el. Trebuie să oferim Moldovei acest proces de ireversibilitate'', a declarat preşedintele PLDM.

Totodată, Vlad Filat a precizat că Iurie Leancă va fi candidatul propus de PLDM la funcţia de prim-ministru. Potrivit liderului liberal-democrat, alegerile din acest an vor fi cele mai importante de la obţinerea Independenţei.

Publika.md aminteşte că Partidul Liberal Democrat din Moldova şi-a început, oficial, campania electorală pentru alegerile parlamentare din noiembrie la 6 septembrie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu