Vlad Filat face un apel către partidele din Moldova (VIDEO)

Embed:

Liderul liberal-democrat, Vlad Filat, face apel către toate partidele la responsabilitate şi devotament faţă de ţară. Preşedintele PLDM susţine că formaţiunile, politicienii şi liderii de opinie trebuie se se angajeze în faţa cetăţenilor să respecte independenţa, suveranitatea şi integritatea teritorială a Moldovei.

"Acum este momentul unui angajament public pentru un legământ cu ţara şi cu cetăţenii. Este momentul zero al sincerităţii, când fiecare partid politic trebuie să-şi asume valorile intangibile, fundamentale, care nu vor fi discutate niciodată – independenţa, suveranitatea şi integritatea teritorială a Moldovei", a declarat Filat.

Filat a menţionat că îndemnul vine în contextul situaţiei din regiune şi înainte de semnarea Acordului de Asociere cu UE. La fel, liderul PLDM a sugerat partidelor să nu dea, în viitoarea campanie electorală, motive de bătălii politice şi tensiuni electorale.

Politicianul a mai declarat că scopul naţional este semnarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană, iar evenimentul, programat în 27 iunie, va fi al doilea ca importanţă de la obţinerea independenţei ţării.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu