Vlad Filat, despre unii politicieni de stânga: Le doresc succes, dar fără nicio şansă

Embed:

Unele formaţiuni politice încearcă să destabilizeze situaţia din ţară şi să pericliteze parcursul european, spune preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, invitat aseară la emisiunea Fabrika. Totodată, Filat a lansat critici dure la adresa unor politicieni de stânga.

''Vedem politicieni hibrizi apăruţi peste noapte, vorbesc de Usatâi. Avem pe de o parte implicarea unor resurse foarte mari financiare, clar cu origine străină şi cu obiectiv foarte clar de destabilizare. dacă vă uitaţi foarte atent asupra modului de activitate o să găsiţi un scenariu semi-KGB-ist criminal la nivel de comportament, la nivel de ieşiri, la nivel de acuzaţii", a zis Vlad Filat.

Preşedintele PLDM a vorbit şi despre acţiunile liderului socialiştilor, Igor Dodon.

''Merge tovarăşul Dodon la Moscova şi roagă autorităţile Federaţiei Ruse, am nevoie să introduceţi embargouri. După care undeva la început de noiembrie, eventual să facă o poză dând mâna cu Medvedev sau cu Putin şi cu un mesaj aşa foarte simplu că acesta e omul care poate rezolva problemele, spuneam că şi această metodă este una banditească", a adăugat politicianul.

Vlad Filat s-a referit şi la apariţia unor analişti politici în spoturile electorale.

''- Un grup de analişti, de exemplu, se regăseşte pe lista PSRM, unul dintre ei Ţârdea Bogdan figurează într-un spot. - Este dreptul dânsului, ceea ce îmi pare mie rău în cazul dânsului. Ştiţi vorba: îi doresc succes, dar fără nicio şansă. Cred că el era mult mai bun să facă analiză politică decât să-l sprijine pe tovarăşul Dodon.''

PLDM a fost înregistrat în calitate de concurent electoral în data de 10 octombrie, iar alegerile parlamentare vor avea loc în 30 noiembrie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu