Vlad Filat a anunțat ce va face după eliberare

Fostul lider PLDM, Vlad Filat, afirmă că nu va mai reveni în politică după ce îşi va rezolva problemele cu justiţia.

Vlad Filat a declarat într-un interviu pentru Tv8 că acum alte cu totul alte priorităţi decât implicarea în politică, scrie ziarulnational.md.

"Eu pot să spun că sunt alt om. În primul rând, eu nu mai gândesc pe termen scurt. La mine gândurile sunt în timp, pe termen lung. Și ceea ce am eu ca prioritate vizează eliberarea mea".

CITEȘTE ȘI: ULTIMA ORĂ! Vlad Filat a fost eliberat din închisoare

Întrebat dacă se va implica în politică după eliberarea din detenţie, Filat a spus: „Nu cred. În modul direct nu. Dar aș vrea ca experiența și cunoștințele mele să poată fi utile pentru cei care ar dori. Consultare politică, dacă cineva ar dori”, a spus Filat.

Sursa citată ştie deja ce va face după eliberarea sa.

"După eliberare, pasul următor este reabilitarea. Numele pe care îl port nu este doar al meu. Este al copiilor mei, al părinților mei. Dar cu ce urmează să mă ocup după… urmează să văd. Dar abordarea va fi cu totul și cu totul alta", a conchis Filat.

De menţionat că Vlad Filat a fost reţinut la 15 octombrie 2015, după care a fost condamnat la nouă ani de închisoare pentru trafic de influenţă şi corupere pasivă. Fostul premier neagă acuzațiile şi afirmă că dosarul său este unul politic.

CITEȘTE ȘI: Cum a fost reţinut Vlad Filat şi ce a declarat de la tribuna Parlamentului înainte de a fi arestat

loading...

Lasă un comentariu