Vizita Prinţului William şi a Ducesei de Cambridge în India, ameninţată de un atac terorist (FOTO)

Cuplul regal, Prinţului William şi soţia sa, Catherine, Ducesă de Cambridge, a programat pentru acest weekend vizite în mai multe oraşe din India. Totuși potrivit unei publicații locale, această vizită ar putea fi pusă sub pericol de un potențial atac terorist, scrie realitatea.net.

Înainte de vizita lor, editorii de la India Today au scris că poliţia din Punjab, India, caută trei suspecţi care deţin arme şi explozibil care ar putea viza oraşele Mumbai şi Delhi, oraşele care sunt trecute pe lista vizitei cuplului regal.

"Ţinta lor ar putea fi în Delhi, Goa şi Mumbai. Vor fi luate toate măsurile de precauţie în această privinţă. Ne vom centra pe stricta verificare a vehiculelor, securitatea tuturor clădirilor, inclusiv cele ale poliţiei şi sediile unităţilor de apărare, lăcaşuri religioase, aglomerări urbane, pieţe, malluri, staţii de cale ferată, şine de cale ferată şi instituţiile de învăţământ”, a precizat reprezentanții poliției locale.

Anterior, în data de 6 aprilie, cuplul a invitat mai mulți copii din India şi din Bhutan în casa lor de la Palatul Kensington, Londra. 

Unul dintre musafiri a fost modelul britanico-asiatic Neelam Gill, care a declarat că atât William cât şi Kate aşteaptă cu nerăbdare să viziteze subcontinentul indian.

Ca parte a turneului, cuplul va vizita şi monumentul iconic Taj Mahal care a fost folosit ca fundal al uneia dintre cele mai cunoscute fotografii ale mamei Prinţului William, regretata Diana, Prinţesa de Wales.

Pe 29 aprilie 2011, căsătoria grandioasă a prinţului William cu Catherine Middleton, celebrată la Catedrala Westminster din Londra, s-a derulat în faţa numeroaselor camere de filmat, lumea întreagă fiind fascinată de acest cuplu tânăr care întruchipează faţa modernă a celei mai celebre familii regale. În vârstă de 34 de ani, Kate Middleton a devenit ducesă de Cambridge în urma căsătoriei cu prinţul William al Marii Britanii. Cuplul regal are împreună doi copii, prinţul George şi prinţesa Charlotte.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu