"Vizita lui Rogozin este nedemnă de un funcţionar de asemenea rang şi nu este efectuată la timpul potrivit"

Embed:

Vizita vicepremierului rus Dimitrie Rogozin în ţara noastră poate fi calificată ca fiind o provocare şi nu este la timpul potrivit. De această părere sunt liderii coaliţiei Pro-Europene care s-au întrunit astăzi în şedinţă.

"Preşedintele Partidului Democrat, Marian Lupu, a spus că în cadrul şedinţei au fost prezentate şi câteva informaţii privind vizita vicepremierului rus Dmitri Rogozin.

"Dispunem de puţine informaţii asupra programului lui Rogozin, dar diplomaţia Moldovei se va documenta. Asemenea vizite sunt binevenite, dar trebuie să fie coordonate cu ţara gazdă", a declarat Marian Lupu.

Iar, preşedintele PLDM, Vlad Filat, susţine că această vizită nu este la timpul potrivit.

"Această vizită nu este una la timp. Expunerile lui din trecut au avut o lipsă de respect, un comportament chiar obraznic în anumite situaţii. Nu este important să ne concentrăm pe declaraţiile dânsului. Ei nu doresc binele ţării noastre", a spus preşedintele PLDM, Vlad Filat.

"Acest gest al lui nu este demn de un funcţionar de asemenea rang. Faptul că vine fără a coordona cu autorităţile statului Moldova sunt acţiuni pe care unele forţe pot să le utilizeze în alte scopuri", susţine preşedintele PLR, Ion Hadârcă.

"Cred că nu este binevenită această vizită. Poate fi calificată ca o provocare. Trebuie să avem suficientă răbdare să ne păstram calmul şi să ne rezolvăm mai întâi de toate problemele noastre cotidiene", a conchis Ana Guţu.

Publika.md aminteşte că vicepremierul rus Dmitri Rogozin vine astăzi în Moldova pentru a participa la evenimentele dedicate Zilei Victoriei, care vor fi organizate la Tiraspol. Rogozin se va deplasa în stânga Nistrului imediat după ce avionul în care se va afla va ateriza pe Aeroportul Internaţional Chişinău

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu