Vizita lui John Kerry la Vinăria Cricova în 70 de FOTOGRAFII. Imagini impresionante cu secretarul de stat american

Vizita la Chişinău a secretarului de stat american, John Kerry, a mobilizat autorităţile ca totul să arate ca la carte. Pe traseul parcurs de Kerry, în Moldova, au fost dislocaţi poliţişti, iar militarii au stat de strajă până şi în vii. Pe durata vizitei, oficialul a fost escortat de o mulţime de agenţi americani de securitate, dar şi de poliţişti moldoveni. Demnitarul american s-a deplasat cu o maşină blindată adusă din Statele Unite ale Americii şi a fost condus de un convoi format din 27 de autovehicule, printre care mai multe maşini ale poliţiei şi o ambulanţă.

La Chişinău, John Kerry a fost prezent la lansarea unui nou vin, produs de moldoveni, şi s-a întâlnit cu vinficatori din ţara noastră. Mai mult, John Kerry a băut vin în beciurile de la Cricova, ciocnind cu oficialii de la Chişinău, în cinstea parteneriatului dintre Republica Moldova şi SUA. Oficialul american a ţinut şi un discurs, în timpul căruia a declarat că mai mulţi specialişti moldoveni din ramura vitivinicolă vor merge în SUA.  

Secretarul de Stat a spus că, atunci când va avea mai mult timp liber, va face tot posibilul să revină în Moldova. John Kerry a lăsat un mesaj în cartea de oaspeţi a Vinăriei Cricova, pe care a numit-o "o comoară ascunsă". Oficialul american a spus că a găsit aici o colecţie remarcabilă de vinuri şi este un privilegiu să vizitezi un asemenea loc.

După ce a petrecut circa patru ore în Republica Moldova, secretarul american de Stat, John Kerry, a plecat spre Israel. Vizita în ţara noastră face parte dintr-un turneu care mai include Bruxellesul, Israelul şi Cisiordania.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu