Vitezomanul din Bălţi, care şi-a înscenat moartea după un pariu, A FOST REŢINUT DIN NOU de poliţie (VIDEO)

Embed:

Vitezomanul de 20 de ani din Bălţi, care şi-a înscenat moartea după ce a pariat cu prietenii că poate ajunge cu maşina, până la Chişinău, în doar 40 de minute, a fost reţinut din nou de angajaţii INP pentru încălcări în trafic.

Acesta ar fi condus haotic pe o stradă din Bălţi fără acte, a refuzat să oprească la somaţiile poliţiştilor şi a prezentat un comportament agresiv. 

Într-un comunicat de presă, INP menţionează că:

"Un automobil de model Audi ce se deplasa neadecvat, periclitând siguranța traficului rutier. La somația polițiștilor de a stopa, conducătorul auto ferm s-a eschivat, accelerând viteza. Inspectorii de patrulare au reacționat prompt și au blocat automobilul la scurtă distanță, însă șoferul a blocat portierele mașinii, refuzând categoric să prezinte actele, acesta a motivat că nu le are.

CITEŞTE ŞI: Vitezomanul "glumeţ" din Bălţi are probleme cu legea: 66 de procese contravenționale şi două cauze penale

Ulterior, șoferului i-a fost cerut să coboare din mașină, pentru a fi escortat la sediul Regimentului de Patrulare Nord, cu ulterioara identificare și documentare. Totodată, acesta a fost preîntâmpinat că, în cazul refuzului de a îndeplini cerințele legale ale poliției, va fi aplicată forța fizică.

La avertizările respective, conducătorul auto nu a reacționat și având un comportament agresiv, inspectorii au fost nevoiți să-l scoată forțat din mașină și să-i aplice cătușele.

Șoferul s-a dovedit a fi un tânăr de 20 de ani, domiciliat în mun. Bălți. Acesta a fost documentat pentru neîndeplinirea de către conducătorul de vehicul a indicaţiei legale dată de agentul de circulaţie de a opri vehiculul, ultragierea colaboratorului organelor de ocrotire a normelor de drept, opunerea de rezistenţă și refuzul de a prezenta ofițerilor de patrulare actele", se arată în comunicatul emis de INP. 

Potrivit oamenilor legii, în perioada 2017-2018, pe numele acestui șofer au fost întocmite 53 de procese-verbale pentru încălcări rutiere.

Totodată, în instanța de judecată au fost remise 13 procese-verbale pentru care se prevede privarea de dreptul de a conduce vehicule, iar 9 procese-verbale pentru schimbarea sancțiunii din amendă în privare de dreptul de a conduce vehicule.

Pe numele vitezomanului au fost pornite și două dosare penale pentru huliganism și conducerea unității de transport în stare de ebrietate cu grad avansat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu