Vitezomanul care era cât pe ce să producă un accident similar celui de la Vatra, identificat de poliţie

Embed:

Şoferul care a depăşit foarte riscant pe constrasens, pe traseul Chişinău-Dubăsari, a fost identificat de poliţie. Este vorba despre un bărbat de 34 de ani din capitală care a primit o amendă de 1000 de lei şi patru puncte de penalizare. Vitezomanul a fost pe punctul de a provoca un accident similar celui de lângă oraşul Vatra, care s-a soldat cu şapte victime.

Din imaginile video transmise de un vizitator Publika.md, se vede cum şoferul care circula regulamentar a reuşit să vireze în ultimul moment şi să evite producerea dezastrului. Totul a fost filmat de camera de bord din maşina sa.

"Circulam cu viteză nu prea mare, nu practic aşa ceva. Venea o coloană de maşini din deal, absolut nimic nu prevestea asta. Totul s-a petrecut în câteva secunde. Nici eu am înţeles cum am reacţionat eu aşa de repede", a declarat şoferul Mercedesului pentru Publika TV.

Publika.md aminteşte că autoturismul de model Honda a ieşit fără a se asigura la depăşire pe contrasens şi era cât pe să lovească frontal un Mercedes. Imaginile au fost suprinse de o cameră de bord.

Şoferul Mercedesului a reuşit la limită să evite un accident rutier similar celui care s-a produs la Vatra şi Mihailovca.

Publika.md aminteşte că şapte oameni au murit în urma unui accident de circulaţie produs în apropiere de localitatea Vatra din suburbia capitalei. Tot ieri, trei persoane au murit într-un accident care a avut loc în apropiere de satul Mihailovca din raionul Sângerei. Potrivit oamenilor legii, şi în acest caz, unul dintre şoferi a ieşit pe contrasens.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu