Vitalie Vrabie pleacă de la Serviciul Vamal

Embed:

Directorul Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie, şi-a încheiat mandatul şi pleacă din funcţie. Despre aceasta instituţia a anunţat într-un comunicat de presă. 

"Directorul Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie adresează sincere mulțumiri tuturor funcționarilor vamali pentru munca depusă și rezultatele înregistrate, precum și colegilor din cadrul Ministerului Finanțelor pentru buna colaborare.

Mulțumiri sunt aduse și partenerilor de dezvoltare - Uniunea Europeană, Guvernul Statelor Unite ale Americii, Guvernul Republicii Populare Chineze, Misiunea EUBAM, Programul USAID, Agenția pentru Cooperarea Internațională a Germaniei (GIZ), Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare, Organizația Internațională pentru Migrație - cu sprijinul cărora au fost implementate o serie de proiecte de modernizare, dar și asociațiilor de business pentru dialogul instituit de-a lungul acestei perioade.

Totodată, îi urează mult succes candidatului care va câștiga concursul de ocupare a funcției de director al Serviciului Vamal.", se menţionează în comunicat de presă. 

CITEŞTE ŞI: Creșteri de miliarde la buget: Serviciul Vamal prezintă cele mai importante realizări înregistrate pe parcursul ultimilor trei ani

Vitalei Vrabie are 55 de ani, şi-a făcut studiile la Universitatea Agrară din Moldova. A activat în mai multe domenii:

14.05.2012 – martie 2016: Director general, ”TRACOM” S.A., Republica Moldova
16.07.2007 – 25.09.2009: Ministrul Apărării, Ministerul Apărării al Republicii Moldova
15.11.2006 – 16.07.2007: Viceprim-ministru, ministru al administrației publice locale a Republicii Moldova
25.05.2006 – 15.11.2006: Ministru al administrației publice locale a Republicii Moldova
1999 – 2006: Primar al orașului Ungheni. Președinte al Asociației Primarilor și Comunităților Locale din Republica Moldova, membru al Congresului Puterilor Locale și Regionale al Consiliului Europei, șef al delegației naționale la Congresul Puterilor Locale și Regionale al Consiliului Europei
1995 – 1999: Director al filialei Ungheni a Camerei de Comerț și Industrie
1986 – 1995: Agronom-șef, director-adjunct la Gospodăria agricolă ”Prut” din raionul Ungheni

loading...

Lasă un comentariu