Vitalie Gămurari: PDM și Vlad Plahotniuc nu comentează declarațiile false făcute de o persoană condamnată, din pușcărie

Embed:

Solicitat de Publika TV, purtătorului de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gâmurari a declarat că partidul nu comentează aceste declarații false. 

Preşedintele Partidului Democrat nu comentează declaraţiile false, făcute de o persoană condamnată în România pentru o componenţă de infracţiune respectivă.
Nu este prima data când se face această încercare, deci este evident, făcută la comandă doar pot să spun că lucrăm acum asupra instituirii unui grup de avocaţi care vor urmări tot ce ţine de activitatea legală atât în România, cât şi în Republica Moldova în rezultatul acestui show care a avut, la care am fost martori într-o ţara care este membru Uneunii Europene, deci apar mai multe întrebări din punct de vedere juridic, rest – politic şi de alt gen – chiar nu comentăm lucrurile în cauză.


Citește și: Gherman Gorbunțov îl acuză pe Renato Usatîi că a plătit şi declarațiile false ale killerului Vitalie Proca: Usatîi e cel care a comandat asasinarea mea (VIDEO)

Precizăm că declarațiile lui Gorbuntov vin după ce Jurnal TV, care aparține interlopilor Ţopa și care a fost finanțat și de Renato Usatîi, a difuzat un interviu cu ucigașul Proca, în care acesta aducea acuzații liderului PD, Vlad Plahotniuc. Mai mult, procurorii au demarat de mai mult timp un dosar penal în care mai multe persoane sunt cercetate pentru că ar fi încercat să-i dea o sumă de bani ucigașului Proca pentru a face declarații asemănătoare celor de la Jurnal TV, bani care potrivit probelor și informațiilor difuzate în spațiul public ar fi provenit de la Renato Usatîi, inculpat în dosarul tentativei de asasinat împotriva lui Gorbuntov. Scopul lui Renato Usatîi se pare ca este să şteargă urmele şi să indice alt comanditar al tentativei de omor de care este acuzat.

Unul dintre motivele declarației mincinoase ale lui Proca ar putea fi și faptul că mai multe rude ale sale au fost arestate sau sunt anchetate după ce s-a descoperit ca au luat bani de la Usatii în numele criminalului, pentru ca acesta sa facă declarații false.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu