Vitali Kliciko i-a dat un răspuns pugilstului britanic David Haye

Embed:

Boxerul Vitali Kliciko i-a dat un răspuns pugilstului britanic David Haye, la solicitarea acestuia de a reveni în boxul mare după retragere anume într-o luptă cu ucraineanul. Kliciko a declarat că Haye nu are cum să îl învingă, cu atât mai mult că fratele său Vladimir deja la învins pe britanic la puncte.

Retras oficial din activitate în luna octombrie a acestui an, David Haye a confirmat în presa engleză că vrea să revină în ring pentru o întâlnire cu Vitali Kliciko, deţinătorul centurii mondiale WBC la categoria grea.

"Dacă ne vom înţelege cu David Haye să luptăm, acesta va fi un duel care ar interesa toată lumea din box şi toţi suporterii. În disputa cu fratele meu Vladimir, el a pierdut la puncte prin decizia unanimă a arbitrilor. Nu cred că şanse mine", a spus Vitali Kliciko.

David Haye a luptat cu Vladimir Kliciko, vara trecută într-un meci de unificare a centurilor WBA, WBO şi IBF. Atunci, ucraineanul a câştigat confruntarea la puncte. Acum, fraţii Kliciko sunt deţinătorii tuturor centurilor la categoria grea.

David Haye şi Vitali Kliciko ar putea "încrucişa mănuşile" pe 3 martie 2012 în oraşul german Dusseldorf.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu