"Visul urban" s-a transformat într-un COŞMAR! Mai mulţi locuitori ai Capitalei aşteaptă de 11 ani să se mute la casă nouă

Embed:

Mai mulţi locuitori ai Capitalei aşteaptă de 11 ani să se mute la casă nouă. Ei au investit câteva sute de mii de euro în construcţia unui bloc în sectorul Botanica.

Proprietarii spun că apartamentele trebuiau date în exploatare în 2008, dar, din lipsă de bani, compania de construcții "Vis Urban" s-a declarat insolvabilă. Pentru a continua lucrările, firma a pus în gaj cele 36 de apartamente, fără a-i informa pe investitori.

Proprietarii cred că implicat în această schemă este şi administratorul blocului. El nu s-a prezentat la întâlnirea cu investitorii. Mai mult, şi-a închis telefonul.

Procesul civil a început în 2014. Un an mai târziu, a fost aprobat un plan de restructurare, prin care compania a fost obligată să termine construcţia. Ultimul termen este toamna acestui an.

"Noi vedem că lucrurile nu merg foarte repede. Cred că va fi imposibil să respectăm termenele. Și dacă nu vom îndeplini planul, vom fi forțați să intrăm în faliment", a  spus avocatul companiei de construcţii, Alexandru Grosu.

Patronul firmei de construcţii Andrei Cojocaru a închis telefonul atunci când l-am rugat să comenteze cazul.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu