Visul frumos s-a terminat. Zimbru a fost eliminată din Liga Europei de elenii de la Paok

Embed:

Visul frumos s-a terminat la Salonic. Zimbru a fost eliminată din Liga Europei, după ce a pierdut returul cu PAOK, scor 0-4. Grecii au marcat câte două goluri în fiecare repriză, în timp ce "galben-verzii" a jucat timp de 50 de minute în zece oameni, după eliminarea lui Jean-Mari Amani.

Nici campioana Sheriff nu s-a calificat în grupe. Formaţia din Tiraspol a pierdut în returul de acasă cu Rijeka.

PAOK a deschis scorul în minutul 11 prin Facundo Pereyra Argentinianul a reuşit execuţie spectaculoasă, după ce a reluat balonul din centrarea lui Stefanos Athanasiadis.

Zimbru a rămas în zece în minutul 42, când Jean-Mari Amani a văzut al doilea galben pentru că s-a luat la harţă cu centralul ucrainean Serghei Boiko. Imediat după acest incident, galben-verzii au mai încasat un gol. În utlimul minut al primei reprize, Athanasiadis a înscris pentru 2-0.
 
Superioritatea numerică a gazdelor a făcut diferenţa şi în repriza a doua. În doar cinci minute, formaţia elenă a reuşit să înscrie de două ori. În minutul 79 a marcat Robert Mak, iar Maarten Martens a stabilit scorul final. Victoria din tur nu a mai contat şi Zimbru a fost eliminată cu scorul general de 1-4.
 
Chiar şi aşa acesta a fost cel mai reuşit sezon al Zimbrului în cupele europene. Gruparea din Chişinău a eliminat trei adversari, Shkendija, din Macedonia, ŢSKA Sofia, din Bulgaria, şi SV Grodig, din Austria, şi a ajuns în premieră în play-off-ul Ligii Europei.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu