VISUL A DEVENIT REALITATE! Vitalie Damașcan a fost prezentat oficial la Torino (FOTO)

Embed:
Torino a oficializat transferul lui Vitalie Damașcan. Atacantul în vârstă de 19 ani a pozat în tricoul "taurilor". Internaționalul moldovean a semnat cu gruparea un contract pe 2,5 ani, cu opțiunea de prelungire pentru încă unul.

"Este un transfer istoric, un pas important în cariera acestui mare atacant, talentat atacant și un pas important la fel pentru întreg fotbalul moldovenesc, care este reprezentat deja de al doilea moldovean în Serie A", a spus prin telefon Leonid Istrati, agent FIFA.

Vitalie Damașcan s-a alăturat deja lotului ce se află în cantonament în orașul din nordul Italiei Bormio. Atacantul a făcut cunoștință cu antrenorul torinezilor Walter Mazzari și a disputat primul antrenament alături de noii săi coechipieri.

"A fost întâmpinat călduros de tot staff-ul administrativ. Chiar și președintele Cairo, care este un fel de Berlusconi mai tânăr în Italia l-a salutat și a vorbit respectuos despre Damașcan. Noi toată lumea, atât agenții, cât și Sheriff și-au făcut datoria ok, acum totul depinde de băiat", a spus prin telefon Leonid Istrati, agent FIFA.

Vitalie Damașcan va fi al doilea moldovean ce va evolua la o echipă din Serie A, după mijlocașul formației Cagliari, Artur Ioniță.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu