Visezi deja la vacanţa de vară? Îţi prezentăm topul celor mai frumoase plaje din lume (FOTO)

Visezi deja la vacanţa de vară? Până îţi pui în aplicare planurile, îţi poţi încânta privirile cu cele mai frumoase 10 de plaje din lume, potrivit glamourmagazine.ro.

1.Vale do Lobo, Portugalia: zona Algarve e una dintre cele mai frumoase ţinuturi ale Portugaliei, aşadar e un loc perfect de vizitat. Cu plajele sale stâncoase şi peisajele care îţi fură privirile, Vale de Lobo e una dintre destinaţiile preferate ale starurilor.

2. Altos de Chavon, La Romana, Republica Dominicană: pe lângă plajă şi ape albastre, găsim locuri cu vegetaţie neatinsă de mâna omului.

3.Honolulu, Hawaii: în acest loc magic le putem întâlni aici oricând pe Cameron Diaz pe o placă de surf sau pe Gisele Bündchen.

4.Insula Ischia, Italia: sora mai mică a celebrei Capri, Ischia e la fel de pitorească, dar poate ceva mai liniştită. E locul perfect de refugiu pentru Sofia Vergara sau Gwyneth Paltrow.

5. Mustique: insulele cu vegetaţie luxuriantă şi înconjurate de ape superbe sunt preferate de prinţul William şi Kate Middleton, dar şi de Kate Moss.

6. Necker Island: insula deţinută de magnatul Richard Branson (în Caraibe, la o oră cu avionul de la San Juan de Puerto Rico) poate oferi cazare pentru cel mult 28 de oaspeţi şi doar la invitaţia proprietarului companiei Virgin.

7.Punta del Este, Uruguay: a fost numit St. Tropez-ul sudamerican, şi are ceva din aerul jet-set al staţiunilor unde se ajunge doar cu jetul privat. O plajă preferată de familiile europene precum Casiraghi sau Shakira şi Piqué.

8.Sveti Stefan, Muntenegru: un secret bine ascuns în Europa, mica insulă a devenit repede un loc preferat de milioanrii europei, dar şi de starurile în căutare de noi plaje superbe.

9.Tossa de Mar (Girona): Kylie Minogue e una dintre vizitatoarele frcvente ale staţiunii de pe Costa Brava. Soare mult, o arhitectură aparte, plaje superbe şi mâncare spaniolă delicioasă.

10.Tulum, Mexic: e noul hotspot al zonei. Plajele din Mexic au fost mereu preferate de către starurile hollywoodiene şi de newyorkezii veniţi aici în căutarea liniştii.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu