Visează frumos! Care este dorința antrenorului Barcelonei, Luis Enrique

Antrenorul Barcelonei, Luis Enrique, visează frumos! Tehnicianul a declarat că vrea să câştige cele trei trofee importante în acest sezon, titlul în La Liga, Cupa Regelui şi Liga Campionilor. Luis Enrique crede că echipa este în stare să câştige aceste trofee, chiar dacă va fi foarte dificil.

Barcelona are şanse să mari să câştige trei trofee în acest sezon. Echipa blaugrana este calificată în finala Cupei Spaniei, este cu un pas în sferturile de finală ale Ligii Campionilor şi este lider în Primera Division. Antrenorul catalanilor, Luis Enrique, a declarat că vrea să câştige toate trofeele, însă prioritarea sunt campionatul şi Liga Campionilor.

"Trebuie să încercăm să câștigăm titlul în Primera Division și Liga Campionilor. Acestea sunt turneele în care avem şanse. Vom vedea ce se întâmplă pe 26 mai, cu câteva zile înainte de finala Cupei Spaniei. Până atunci, nu suntem interesaţi de acest trofeu. În primul rând, vrem să câştigăm campionatul și Liga Campionilor", a spus antrenorul Barcelonei, Luis Enrique. 

Enrique spune că acest lucru va fi dificil, dar nu imposibil: "Va fi foarte dificil pentru că avem adversari care mai luptă pentru aceste trofee şi care sunt la cel mai înalt nivel."

Barcelona are un program infernal în această lună. Catalanii vor juca săptămâna viitoare returul cu Manchester City din optimile Ligii Campionilor. Peste câteva zile, gruparea blaugrana se va duela cu rivala de moarte Real Madrid. Partida este programată pe 22 martie pe Santiago Bernabeu.

Până atunci, Barcelona va întâlni Eibar, pe 14 martie, în cadrul etapei a 27-a din campionatul Spaniei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu