VISE NEÎMPLINITE! Ce îşi doreşte campioana mondiala la Jocurile Olimpice Lindsey Vonn

Embed:

De patru ori campioană mondială și medaliată cu aur la Jocurile Olimpice din 2010, în proba de coborâre, Lindsey Vonn nu renunţă la visul său, cel de-a doborî un record vechi de 26 de ani în Cupa Mondială de schi.

După ce a cucerit medalia de bronz la Mondialele de săptămâna trecută, campioana olimpică de la Vancouver în proba de coborâre, Vonn s-a întâlnit la Saint-Moritz cu suedezul Ingemar Stenmark deţinătorul recordului absolut - 86 de victorii în Cupa Mondial de schi alpin.

Lindsey Vonn are nevoie de încă 10 victorii pentru a doborî acest record.

"A fost minunat. În faţa presei am reuşit să-l văd pe Ingemar. A fost uimitor. El este o legendă şi mă simt onorată că a venit aici." spune Lindsey Vonn schioare.

Ingemar Stenmark este convins că recordul său mai devreme sau mai târziu va fi doborât.

"Am participat la competiţiile internaţionale timp de 15 ani și am obţinut 86 de victorii în Cupa Mondială. Consider că Lindsey Vonn va doborî recordul meu. Dacă nu va reuşi în acest an, cu siguranţă o va face anul viitor." spune Ngemar Stenmark fost schior.

Lindsey Vonn a revenit la începutul anului în sportul de mare performanță după aproape un an de pauză, pe care a fost nevoită s-o ia ca urmare a unei accidentări.

Vonn a obţinut şi prima victorie după revenire pe 21 ianuarie la Garmisch-Partenkirchen, în Germania.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu

EMISIUNI PUBLIKA »