Viscolul face victime în Capitală: 41 de persoane au ajuns la Spitalul de Urgenţă

Embed:

41 de persoane au ajuns ieri la Spitalul de Urgenţă din Capitală, cu diverse traumatisme, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Totodată, două persoane fără adăpost au ajuns la Spitalul de Urgenţă, cu hipotermie generală. Medicii spun că starea lor este gravă.

"Pe parcursul zilei de ieri, cu traumatisme din stradă, au ajuns 41 de pacienţi. Cu hipotermie generalizată au fost două persoane fără domiciliu, care au fost internate în secţia de reanimare. Starea lor este destul de gravă. Din toate cele 41 de persoane cu traumatisme, zece au fost internate, celelalte au tratament la domiciliu", a declarat medicul de gardă de la Sptalul de Urgenţă, Eugeniu Capcelea. 

Vremea va da în continuare bătăi de cap. Avertizarea cod galben de polei pe drumuri este valabilă până pe 18 decembrie.

Potrivit datelor Ministerului Transporturilor şi ale Serviciului Situaţii Excepţionale, 18 localităţi au rămas fără curent electric, iar mai multe drumuri din nordul ţării sunt blocate. 

Persoanele blocate, din cauza nămeţilor, pe drumurile din nordul ţării pot cere ajutor la linia verde. Autorităţile au anunţat următoarele numere de telefon - 0 231-60-191, 0231-61-496 sau 901. 

La fel, puteţi telefona la Publika TV, la numărul de telefon 0 22-81-55-55, pentru a anunţa despre situaţii de urgentă sau să ne trimiteţi imagini video pe publika.md, prin intermediul opţiunii Ştirea Ta.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu