VIS DEVENIT REALITATE! O studentă din Moldova, câştigătoarea unui concurs din Coreea de Sud

În cadrul concursului "Talk Talk Korea — 2016", la care au participat aproximativ 30 de mii de participanți din 150 de țări, o tânără din Bender, studentă la Colegiul de Arte, a câștigat premiul întâi la categoria video.
 
Visul Anastasiei de a ajunge în Coreea de Sud a devenit real după ce a aplicat la acest concurs. Anastasia Tihonova este studentă la Colegiul de Arte din Bender și este pasionată de cultura coreeană, pasiune pe care o are de cinci ani și de care și-a molipsit întreaga familie și prietenii. 

Participanții la concurs au fost invitați să vorbească despre Coreea într-o altă formă: foto, video, benzi desenate și cărți poștale. Organizatorii au pus accentul pe viziunea străinilor asupra culturii și tradițiilor coreene.

Anastasia a decis să realizeze un scurt metraj despre tradițiile coreene într-o familie moldovenească, iar creația i-a fost apreciată de juriu.

Vizita în Coreea a devenit o amintire frumoasă și un moment important în viața tinerei. Anastasia este sigură că aceasta nu este ultima vizită acolo.

Acum își dorește să câștige premiul concursului "K-Pop Festival 2017", care constă într-o vizită de șapte zile în Coreea.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu