VIRUSUL UCIGAŞ din China. Directorul unui spital din Wuhan a murit după ce a contractat această boală

Embed:

Directorul unui spital din oraşul chinez Wuhan, locul unde a izbucnit epidemia de coronavirus, a murit după ce a contractat această boală. Bărbatul s-a stins din cauza complicaţiilor apărute la plămâni.     

La începutul acestei luni, a murit şi unul dintre primii medici care a încercat să avertizeze populația despre efectele virusului ucigaş. Doctorul, în vârstă de 34 de ani, a fost spitalizat în data de 12 ianuarie, dar s-a stins din viaţă trei săptămâni mai târziu.

Din cauza răspândirii rapide a noului tip de virus, mai multe evenimente mondiale au fost amânate sau anulate. Printre care şi Salonul Internaţional de Invenții de la Geneva, programat între 25 şi 29 martie. Cea de-a 48-a ediţie a acestui eveniment de anvergură va avea loc în septembrie. 

A fost anulat şi Congresul Mondial GSM de la Barcelona, un târg internaţional foarte aşteptat, dedicat telefoniei mobile. Evenimentul urma să aibă loc între 24 şi 27 februarie.

Până acum, coronavirusul a luat viaţa a 1869 de oameni în China şi câte unul în Filipine, Hong Kong, Japonia, Taiwan şi Franţa. 

loading...

Lasă un comentariu