Virgiliu Postolachi, copilul-minune de la PSG, din nou convocat la lot. Atacantul a devenit cetățean al României

Embed:
"Telenovela Virgiliu Postolachi" revine în prim-plan! Atacantul lui Paris Saint Germain a fost convocat la lot de către selecționerul moldav Alexandru Spiridon pentru partidele din Liga Națiunilor cu Luxemburgul și Belarusul. Cu toate acestea, între timp fotbalistul în vârstă de 18 ani a obținut recent cetățenia română.

Jucătorul născut în orașul Edineț va trebui doar să mai depună jurământul de credință față de România pentru a deveni cetățean român cu acte în regulă. Postolachi a mai fost convocat și anterior la naționala Republicii Moldova, însă nu s-a prezentat, invocând motive familiale.

Alexandru Spiridon a anunțat doar lista jucătorilor din străinătate convocați pentru cele două partide. În premieră, la prima reprezentativă a fost chemat și proaspătul jucător al clubului Șahtior Soligorsk, atacantul Ion Nicolăescu.

În listă se regăsesc și veteranii "tricolori" Alexandru Epureanu, Alexandru Gațcan și Artur Ioniță.

Configurația finală a lotului, care va include şi jucătorii convocaţi din campionatul intern, va fi dată publicității mai târziu. Partida cu Luxemburgul se va disputa la 8 septembrie, iar cea cu Belarusul - trei zile mai târziu.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu