VIRAL PE INTERNET! Un măgăruș a stârnit amuzamentul şoferilor în trafic (VIDEO)

Un măgăruș egiptean, probabil prea încăpățânat ca să mute un pai din loc, a fost plimbat ca un rege cu o căruță trasă de un cal. "Aroganța" acestuia s-a transformat într-un viral pe Internet.

"Măgarul nostru, stăpânul nostru", am putea descrie imaginea acestui măgăruș dintr-un oraș egiptean care călătorește ca un mare boier, într-o căruță trasă de un cal. Sătul probabil să se roage de el să miște din loc, stăpânul acestuia a oferit un show de zile mari după ce l-a urcat în vehicul. Comod, sau mai degrabă fericit că a scăpat de muncă, el este plimbat ca un zeu chiar de către un "înaintaș". Șmecherul măgăruș nu contenește să arunce nici măcar o privire celor care îl strigă, amuzați, din alte mașini. Nicidecum, el se comportă ca și cum s-a născut să aibă toată lumea la copite, scrie click.ro.

În ciuda preconcepțiilor, ar fi bine să aflați că măgarii sunt animale foarte inteligente, nu doar puternice. Au o memorie incredibilă, astfel încât pot recunoaște zone în care au fost și alți măgari pe care i-au întâlnit timp de aproape 25 de ani. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu