VIRAL PE INTERNET. Momentul în care un român transmite LIVE cum a împărțit 5.000 de euro gratis pe stradă (VIDEO)

Embed:

Devenit celebru după ce și-a incendiat Mercedesul în Irlanda, Strugurel Lingurar a transmis live pe Facebook momentul în care a împărțit 5.000 de euro pe stradă. Unii dintre oameni s-au arătat sceptici crezând că bancnotele sunt false, iar alții au luat banii oferiți de român.

Românul catalogat de presa din Irlanda drept cea mai proastă vedetă din social media a intrat live pe Facebook și le-a cerut celor care îi urmăresc să distribuie transmisiunea. 

Tânărul a mers apoi la bancă și a schimbat 5.000 de euro în bancnote de 5 euro. Strugurel a început să împartă banii trecătorilor aflați în centrul orașului Dublin, capitala Irlandei.

”La 20 de mii de persoane pe live, dau 5000 mii de euro la oamenii din Dublin, Irlanda 5 euro de om, să vă arăt că valoarea mea nu sta în bani”, este mesajul pe care Strugurel Lingurar l-a scris în dreptul transmisiunii.

Strugurel Lingurar a devenit cunoscut prin intermediul transmisiunilor live pe Facebook, în care a comis numeroase infracțiuni, scrie libertatea.ro.

Pe 13 ianuarie, Strugurel şi-a incendiat maşina Mercedes pe o plajă, pentru a strânge cât mai multe vizualizări la transmisia live. 

De asemenea, în noiembrie 2018, românul a apărut în presa din Irlanda după ce a făcut live în timp ce conducea beat pe șoselele din apropierea orașului Dublin. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu