VIRAL PE INTERNET! Momentul în care o maimuța fură și bea benzină (VIDEO)

O maimuță din India a fost filmată în timp ce fura combustibil din motociclete. Din câte se pare, animalul a dezvoltat o dependență pentru consumul de hidrocarburi, scrie digi24.ro.

În ultimele săptămâni, comercianții thailandezi din Panipat, India, care își lăsau motocicletele într-o parcare, își găseau furtunul de alimentare atârnând, iar rezervoarele golite. Oamenii au organizat o pândă. Numai că hoțul s-a dovedit a fi... o maimuță.

Maimuța se așeza lângă motociclete cuminte și tăcută și aștepta ca în jur să nu mai fie oameni. Când nu mai era nimeni, scotea capacul de la rezervor și începea să bea din combustibil.

Animalul a dezvoltat așa o dependență, încât refuză să mănânce banane și nuci, dacă cineva i le oferă, potrivit reprezentantei unei organizații de voluntari. După ce golea rezervorul unei motociclete, pleca pentru câteva ore și apoi se întorcea pentru a goli rezervorul altui vehicul.

Șe știe că inhalarea sau chiar consumarea de hidrocarburi sau alte substanțe volatile dă dependență. Experții spun că substanțele chimice din hidrocarburi, cum ar fi butanul, pot avea efectul unui drog, care durează câteva ore.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu