VIRAL PE INTERNET! Momentul IMPRESIONANT în care un jucător neprevăzut intră în jocul de fotbal al unui grup de adolescenți (VIDEO)

O filmare cu mai mulţi adolescenţi, care jucau fotbal pe o stradă din India, a ajuns virală pe reţelele de socializare, după ce mingea băieţilor s-a oprit chiar lângă un taur din apropiere, care le „admira” meciul, informează The Dodo.

Imaginile arată cum băieţii se apropie de taur, animal venerat în India, aşteptându-se să-şi poate recupera mingea cu uşurinţă, dar animalul refuză să le mai dea mingea înapoi.

De fiecare dată când băieţii se aproprie, taurul sare spre ei ca şi cum i-ar ataca, în încercarea de a le arăta că mingea este doar a lui acum. Taurul aruncă mingea cu copitele, vizibil mulţumit de noua sa jucărie, în timp ce adolescenţii încearcă să găsească o modalitate de o recupera.

Taurul pare foarte conştient de faptul că a furat mingea, aşa că rămâne în alertă, încercând să se asigure că nimeni nu o va fura de la el, scrie mediafax.ro.

La un moment dat, doi băieţi au făcut echipă şi au creat o diversiune. Cei doi aproape că au reuşit să recupereze mingea, dar au fost păcăliţi în ultimul moment de animal.

Într-un sfârşit, cineva i-a distras atenţia taurului, iar adolescenţii au putut să-şi ia mingea înapoi şi să-şi continue meciul.

În hinduism, vaca şi taurul simbolizează Dharma (Legile Universului), motiv pentru care venerarea vitelor este prezentă în toate marile texte ale religiei. De asemenea, Mahatma Ghandi, părintele Indiei moderne, era şi el un mare iubitor şi adorator al tuturor vacilor.

Lasă un comentariu