Viorel Țopa, din nou cu SPUME la gură! Ce cuvinte JIGNITOARE i-a adresat unui internaut

Embed:

Controversatul om de afaceri Viorel Țopa a sărit la gâtul unui internaut care l-a făcut mafiot din clanul Țopa. El s-a arătat nemulțumit de o postare a Anei Zatușevschi despre "două clanuri mafiote: plahotniuci și țopi".

Viorel Țopa, în stilul său caracteristic, a apelat la limbajul suburban, numind-o insectă pe internauta care l-a făcut mafiot.

"Ieri seară mi-a scris Viorel Țopa. Vă imaginați ce onoare am avut? Omul era afectat și se revolta pentru că, într-o postare de-a mea de pe facebook, l-am făcut mafiot, și ca să nu rămână în urmă, mi-a zis că-s o insectă. Insectă?!? Ăștia au ceva cu zootehnia, cu animalele? Jurnalistul Ungureanu-i sconcs, eu insectă... Ș-apoi, ce, s-au terminat trolli demnității și ai adevărului de-mi scrie Țopa în persoană? M-a blocat omul... N-am reușit să-i răspund", a scris Ana Zatușevschi pe Facebook, postând și dovada poze cu mesajul în care Țopa o insultă.

Ea ironizează pe seama ieșirii nervoase a lui Viorel Țopa.

"Bătălia pentru țara înapoi și stat capturat se dă pe facebook dacă n-ați știut", a scris internauta, întrebându-se ce ar fi dacă "ar ajunge ăștia  la conducere... mai grav ca-n perioada stalinista!".

"În fine, în acest context, să aștept felicitări de sărbători și de la Plahotniuc sau ce? Despre ke să scriu eu pei feibuk dacă nu despre alea două Klanuri?!? Libertatea cuvântului în țara asta nu-i cumva un concept alterat asemeni găinilor lui Ghena și eu n-am știut? Apropos, dacă tot n-a specificat insul ce insectă-s, prefer să fiu o albinuță", a scris internauta.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu