Povestea fotbalistului care a devenit cunoscut după evoluţiile sale la CF Ungheni

Embed:

Actualul component al lotului Speranței Nisporeni, Viorel Primac, a îndrăgit fotbalul de la o vârstă fragedă. El a făcut primii paşi în sportul rege în oraşu său natal, Ungheni.

A continuat să practice fotbalul la Liceul-Internat Republican cu Profil Sportiv, însă, după ce l-a absolvit, a fost nevoit să plece peste hotare.

"Dragostea de fotbal mi-a venit în clasa a II-III-a, atunci când antrenorii de la Şcoala Sportivă din Ungheni formau o secţie de fotbal."După clasa VIII-a am ajuns la Liceul Internat Republican cu Profil Sportiv."După ce am terminat clasa XII-a, văzând că sunt vremuri grele, am decis să plec peste hotare, în Italia, pentru un viitor mai bun", a comunicat fotbalistul Speranţa Nisporeni, Viorel Primac.

Primac a ajuns în Italia, acolo unde a continuat să joace fotbal. El a evoluat ani la rând la diverse cluburi italiene din ligile inferioare. N-a fost deloc uşor și, pentru a-şi câştiga existenţa, îa trebuit să guste și din alte meserii.

"Am lucrat la o segherie de lemn, dar şi şofer. Livram pizza şi dulciuri. Ultima dată am muncit la o uzină de restabilire a anvelopelor pentru maşini. Cu banii din fotbal nu puteam să acopăr toate cheltuielile. Din acest motiv mai lucram şi în altă parte. Dar cu siguranţă câştigam bani şi din fotba", a comunicat fotbalistul Speranţa Nisporeni, Viorel Primac.

După 10 ani, Viorel Primac a revenit în Moldova din stânga Prutului. Mijlocaşul a evoluat la CF Ungheni, cu care în răstimp de două sezoane a ajuns până în Divizia Naţională.

Când a ajuns în primul eșalon valoric al fotbalului moldovenesc a semnat și primul său contract de fotbalist profesionist, la 31 de ani.

După evoluţia sa remarcabilă, Viorel Primac a devenit cunoscut pentru microbiştii moldoveni. În prima jumătate a sezonului, căpitanul echipei CF Ungheni a marcat 7 goluri.

Viorel a atras imediat atenția cluburilor din Divizia Naţională. Iarna trecută, el a semnat cu Speranţa Nisporeni.

După câteva meciuri jucate pentru noua sa echipă, Primac susține că a vrut să se lase de fotbal şi să plece din nou peste hotare, însă a fost convins să rămână până la urmă.

 "Am venit la o echipă mai puternică, cu ambiţii mai mari, cu exerciţii tactice mai dificile. La un moment dat am crezut că nu fac faţă acestori exerciţii, însă conducerea şi antrenorul mi-au oferit toată încrederea, spunând că este nevoie de timp", a comunicat fotbalistul Speranţa Nisporeni, Viorel Primac.

Primac a devenit pe parcurs titular la Speranţa, iar săptămâna trecută a marcat şi primul gol. El a adus victoria echipei sale în partida din deplasare cu Milsami Orhei, în prima etapă a Diviziei Naţionale.

Acum, Viorel are obiective măreţe la Speranţa şi nu se mai gândeşte să pună ghetele în cui.

"Pentru mine obiectivul principal este să ajungă cu Speranţa în cupele europene. Voi face totul pas cu pas", a comunicat fotbalistul Speranţa Nisporeni, Viorel Primac.

Viorel Primac are 32 de ani. Este căsătorit şi are doi copii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu