Viorel Mardare Must Go On! Regizorul are nevoie, din nou, de ajutor în lupta împotriva cancerului

Vestea că Viorel Mardare suferă de o formă rară de cancer a şocat întreaga ţară. Prietenii, rudele, dar și oameni care nu îl cunosc personal pe Viorel Mardare s-au solidarizat și au adunat în timp record peste 107 mii de euro, bani necesari pentru tratament.

Însă, regizorul are nevoie în continuare de ajutorul nostru. În urma primei etape de tratament, rezultatele nu au fost cele aşteptate, medicii fiind nevoiţi să modifice tratamentul. Despre acest lucru au anunţat prietenii lui Viorel Mardare pe pagina oficială de Facebook:

"Într-o bună zi, când va sta la masă înconjurat de copii și nepoți la a nu știu câta aniversare, își va aminti că la 37 a început să trăiască din nou. Într-o bună zi, ajungând la ușa unui medic pentru a nu știu câta investigație de rutină, își va aminti că la 37 i-a surâs norocul să cunoască doctori care l-au făcut să trăiască din nou. 

Într-o bună zi, una foarte apropiată, pe 7 octombrie, când va simți efectele nu cele mai plăcute ale următoarei sesiuni de tratament, își va aminti cum până la 37 grija și dragostea miilor de oameni "i-au intrat sub piele". 

Pe 7 octombrie e ziua lui Viorel. Ne-am gândit mult cu ce să-l surprindem sau ce să-i dăruim ca să uite de cancer atipic, perfuzii, pat de spital, grețuri, dureri sau febră. Ne-am dat seama că la ai lui următorii 37 de ani putem miza pe cel mai frumos ce i s-a întâmplat recent – ajutorul Oamenilor. 

Viorel a trecut de a doua sesiune de chimioterapie + imunoterapie la clinica Wiener Privatklinik din Viena, Austria. Prof. Dr. Wolfgang Koestler face tot posibilul ca prietenul nostru să câștige această luptă, chiar dacă se dă cu greu și cu multiple reacții adverse. 

Rezultatele primei sesiuni n-au fost cele așteptate, de aceea medicul a fost nevoit să modifice tratamentul. Asta presupune alte investigații și alte medicamente, dar și un preț diferit de cel prevăzut inițial. Dacă în primă fază clinica a indicat în cont 129 de mii de euro, astăzi cu toate schimbările efectuate, Viorel trebuie să achite 165 de mii doar pentru cele șase sesiuni. 

Costul estimativ inițial pentru prima sesiune de tratament - https://goo.gl/kWKW5y 

Costum estimativ inițial pentru sesiunile 2 - 6 -https://goo.gl/LT3f88 

Costul actualizat - https://goo.gl/nDhrPs 

La această sumă se adaugă și cheltuielile curente ce țin de cazare, drum, medicamente adiționale și tratament ambulatoriu. Până acum s-au cheltuit circa 70 de mii de euro pentru tratamente/investigații în Republica Moldova, Germania și Austria din totalul de circa 120 de mii de euro acumulați de pe platforma GoFundMe, depuneri bancare și donații private. 

https://goo.gl/ouHauf 

https://goo.gl/qpgmSb 

Din resursele rămase, reușim să acoperim cheltuielile pentru încă 2 sesiuni de tratament, iar pentru ultimele 2 sesiuni mai sunt nevoie de circa 60.000 de euro, sumă ce va acoperi tratamentul și costurile adiționale de cazare, transport și alte medicamente. 

De aceea, noi, prietenii lui Viorel, Vă rugăm să-l ajutați să ducă la bun sfârșit această luptă! 

Pentru donații online accesați linkul de mai jos sau apăsați aici: https://www.gofundme.com/viorel-must-go-on

Donațiile fizice pot fi făcute la sediul Atelier S. Prodan (or. Chișinău, str. Kogălniceanu, 25, ap.1). Informații suplimentare privind donațiile fizice: +373 79900100 (Alexandrina) sau +373 79999833 (Ghenadie).

Haideți să îl susținem, numai cu ajutorul vostru Viorel va reuși să învingă boala!", se arată în mesajul postat pe Facebook.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu