Viorel Mardare, încurajat de Premiul Naţional. Regizorul a început tratamentul la o clinică din Viena

Embed:

Regizorul Viorel Mardare, diagnosticat recent cu cancer, a apreciat gestul autorităţilor, care i-au conferit, cu titlu de excepţie, Premiul Naţional. Anunţul a fost de sora acestuia, Angela Mardare Titencov, într-o postare pe facebook.

Ea a scris că regizorul a început recent tratamentul în Austria şi că vestea despre Premiul Naţional l-a încurajat pe Viorel.

"Simțeam cum prinde la curaj, mai ales că început să glumească, aşa cum o face când emoțiile îl depășesc, a mai scris sora regizorului.

Candidatura acestuia a fost propusă de prim-ministrul Pavel Filip,care a declarat că gestul său este un semn de apreciere pentru talentul şi creația artistului. Regizorul şi alte 9 persoane cu realizări remarcabile vor fi premiaţi cu câte 100 de mii de lei.

Viorel Mardare a primit recent vestea cumplită că suferă de o formă rară de cancer. Prietenii, rudele, dar și oameni care nu îl cunosc personal pe Viorel Mardare s-au solidarizat și au adunat în timp record peste 107 mii de euro, bani necesari pentru tratament.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu