Viorel Frunză s-a lăsat de fotbal şi a devenit antrenor secund la Speranţa Nisporeni

Embed:

Fostul atacant al naţionalei Moldovei, Viorel Frunză s-a lăsat de fotbal. El a devenit antrenor secund la echipa Speranţa Nisporeni. Frunză are planuri mari şi vrea să devină primul tehnician din Moldova care antrena Campionatul Angliei.

Viorel Frunză a evoluat în cariera sa de fotbalist pentru 13 cluburi, printre care Zimbru, FC Vaslui, CFR Cluj, PAOK Salonic sau Veris Chişinău.

În ultima perioadă, el a fost legitimat la Dacia, însă a decis să-şi pună ghetele în cui la începutul acestui sezon.

În prezent, Frunză, în vârstă de 35 de ani, este antrenor secund la echipa Speranţa Nisporeni. În acelaşi timp, fostul atacant al naţionalei noastre face cursuri pentru obţinerea licenţei A de antrenor.

"Vorbind cu curatorii noştri, mi-au spus că avem multe de învăţat şi va fi greu să joci şi să umbli şi la cursuri. Trebuie să alegi - ori mergi mai departe să joci, ori înveţi, de aia am decis să-mi închei cariera", a spus VIOREL FRUNZĂ, antrenorul secund Speranţa Nisporeni, Viorel Frunza.

Frunză spune că este un mare fan al fotbalului englez. El visează să devină primul antrenor din Moldova care va pregăti o echipă din Anglia.

"Pentru mine cel mai tare campionat este campionatul englez. Este foarte interesant, nu sunt jocuri slabe, chiar dacă joacă echipele de pe ultimele locuri şi vezi fotbal adevărat. Sunt foarte mici şanse de a ajunge acolo, dar nimic imposibil în viaţă nu-i", a mai spus Frunza.

Viorel Frunză a jucat 37 de meciuri pentru selecţionata Moldovei şi a marcat 7 goluri.

El a câştigat titlul cu formaţia kazahă Şahtior Karaganda, în 2011, şi a cucerit de două ori Cupa Moldovei cu Zimbru Chişinău, în 2003 şi în 2004.

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu