Viorel Frunză ar putea juca la naţionala Moldovei, după o pauză de peste doi ani

Embed:

Viorel Frunză ar putea juca la naţionala Moldovei după o pauză de mai mult de doi ani. Acesta a fost inclus de Ion Caras în lotul final al primei reprezentative pentru meciurile cu San-Marino şi Muntenegru, din preliminariile Mondialului brazilian.

Viorel Frunză a evoluat ultima dată pentru naţională în 2011, în partida cu Suedia din preliminariile Campionatului European din 2012. Acum, atacantul a fost chemat din nou sub tricolor, de selecţionerul Ion Caras, după ce a marcat opt goluri în acest sezon pentru Veris.

"Sunt bucuros. Acest lucru înseamnă că ne facem treaba bine la echipă. Normal că m-am gândit la acest lucru. Echipa creşte în Divizia Naţională şi orice jucător care evoluează bine merită să joace la naţională", a spus atacantul.

Frunză a jucat până acum în 31 de meciuri pentru selecţionată şi a marcat de şase ori, acesta fiind pe locul cinci în clasamentul golgheterilor all time al naţionalei. Dacă va reuşi să marcheze în meciurile cu San Marino şi Muntenegru din preliminariile Campionatului Mondial din 2014, Frunză i-ar putea egala pe Sergiu Dadu, Serghei Rogaciov şi Iurie Miterev.

"În primul rând mă gândesc să jucăm bine şi să învingem. Ar fi bine să marchez, dar pentru mine este important cum evoluează echipa", a subliniat fotbalistul.

Din lotul de 23 de jucători convocaţi pentru partidele cu San Marino şi Muntenegru vor mai face parte încă doi jucători de la Veris, Petru Racu şi Alexandru Antoniuc. Selecţionerul Ion Caras va anunţa lotul final pe şapte octombrie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu