Violeta Ivanov: Ne-am convins că există forțe care nu doresc stabilitate în Republica Moldova

Embed:

În Republica Moldova există forțe care nu își doresc stabilitate politică. De această părere este deputatul din Platforma Social-Democrată, Violeta Ivanov. 

"Astăzi ne-am convins că există o forță care nu dorește stabilitate politică. Ne-am convins că în principriu nu au fost mulți protestatari, dar se vedea foarte clar că erau folosiți. Mulți erau în stare de ebrietate avansată", a spus Ivanov. 

Cât despre acordarea votului pentru noul Guvern, Ivanov a declarat:

"S-a găsit un consens. Am făcut acest lucru deoarece trebuie să avem un obiectiv comun, salvarea Republicii Moldova. Nimeni nu poate nega situația care s-a format la noi în țară. Trebuia astăzi să punem punct acestei situații. Am văzut că sunt forțe care nu își doresc acest lucru. Forțe care doresc haos. Noul guvern trebuie să se apuce foarte repede de lucru. Am fost telefonată din toată țara, de primari care sunt alarmați de situația care este". 

Deputatul a comentat și incidentul în care a fost implicat liderul PL, Mihai Ghimpu.

"Nu este vorba de Mihai Ghimpu, este vorba de un deputat. Practic toți deputații și miniștrii au fost ostatici astăzi. Cred că organele trebuie să întreprindă măsuri", a spus deputatul Platformei Social-Democratice, Violeta Ivanov. 

Protestele violente din faţa Legislativului au fost organizate de Platforma ''Demnitate şi Adevăr'', socialişti şi formaţiunea ''Partidul Nostru", condusă de Renato Usatîi. 

VIOLENŢE LA PARLAMENT! Protestatarii se îmbrâncesc cu poliţiştii şi au intrat cu forţa în Legislativ (FOTO/VIDEO)

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu