VIOLENŢE la derby-ul Steaua-Rapid. Suporterii celor două mari rivale şi-au împărţit pumni și picioare

Embed:

Incidente la derby-ul bucureștean Steaua-Rapid din cadrul etapei a 23-a din Liga a patra a campionatului românesc de fotbal. Suporterii celor două mari rivale istorice s-au ciocnit în tribunele Arenei Naționale, împărțindu-și îndelung pumni și picioare.

La mijlocul primei reprize galeria Stelei a pătruns peste cea a Rapidului, deși în tribune erau o mulțime de femei și copii. Mulți dintre ei au fost scoși din tribune pe brațe, iar ultraşii stelişti au fost evacuaţi de jandarmi, care au împărțit bastoane în stânga și în dreapta. Mulți fani ai Stelei au decis să părăsească tribunele după ce contra lor au fost folosite gaze lacrimogene.

A fost nevoie de intervenția antrenorului Marius Lăcătuș, pentru a-i calma pe suporterii "roş-albaştri".

Arbitrul Marcel Bârsan a reluat meciul după aproximativ patru minute.

Partida de Liga a 4-a i-a lăsat invidioși până și pe cei din primul eșalon valoric. După câțiva ani de lipsă, suporterilor le-a fost dor de un astfel de derby și au dat năvală în tribune. La meci au asistat peste 36.000 de spectatori, iar atmosfera a fost una senzaţională, cele două galerii pregătind coregrafii de excepţie.

În teren rapidiştii au câştigat cu 3-1. Echipa antrenată de Constantin Schumacher a deschis scorul prin veteranul Daniel Niculae în minutul 41, iar Alin Predescu a restabilit egalitatea dintr-un penalty în minutele de prelungire ale primei reprize.

În primul sfert de oră de după pauză, giuleștenii au rezolvat ecuația învingătoarei, marcând de două ori prin Alexandru Burlacu şi Marian Vlada.

După această victorie Rapidul s-a distanțat la 5 puncte de Steaua și este favorită în lupta din play-off-ul pentru barajul de promovare în Liga 3.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu