VIOLENŢE înaintea meciului Chelsea - PAOK Salonic. Doi fani englezi au avut nevoie de îngrijiri medicale

Doi fani englezi ai echipei Chelsea au avut nevoie de intervenţia unei ambulanţe în zorii acestei zile, în Salonic, după o altercaţie cu trei fani ai echipei locale PAOK. În ciuda insistenţelor grecilor, cei doi nu au vrut să facă nicio reclamaţie, conform Sky News, scrie digisport.ro.

Londonezii chiar îşi sfătuiseră fanii să evite pe cât posibil prezenţa la PAOK-Chelsea, meci în runda 1 a actualei ediţii a grupelor Europa League.

"Le mulţumim autorităţilor din Grecia că ne-au făcut cunoscute regulile care trebuie respectate, dar precizăm cu tărie că acest meci nu este recomandat unora dintre fanii noştri. Cei care vor veni, totuşi, la meci, să nu călătorească singuri în oraş şi să folosească autobuzele pentru deplasarea din centrul oraşului la Stadionul Toumba.  

De asemenea, fanii sunt sfătuiţi să nu poarte culorile echipei Chelsea în aeroport, lângă stadion sau în Salonic. Suporterii trebuie să fie atenţi înainte să cumpere bilete pentru partidă şi să le ia doar de la comercianţii agreaţi de UEFA", s-a mai precizat în mesaj-

PAOK face parte din Grupa L a Europa League, alături de Bate Borisov, Vidi şi Chelsea.

Partida de astă-seară dintre PAOK Salonic și Chelsea Londra va fi transmisă în direct de CANAL 3, cu începere de la ora 19:55.

Două ore mai târziu, tot la CANAL 3, va începe transmisiunea directă a unui alt meci din Liga Europei, Arsenal Londra-Vorskla Poltava.

Pe aceeaşi temă