Violatorul şi ucigaşul unei fetiţe de 6 ani: M-am gândit doar cum să o omor, după ce am văzut-o

Un adoelscent de 16 ani a comis o faptă absolut revoltătoare. Acesta a răpit o fetiță de numai 6 ani, pe care a violat-o și a ucis-o fără milă. Pus față în fața cu magistrații, criminalul e numai 16 ani le-a oferit acestora detalii terifiante despre noaptea crimei, transmite spynews.ro.

Dramă într-o familie din Scoția! Un adolescent a răpit o fetiță de numai 6 ani și a violat-o, după care a ucis-o cu sânge rece și fără remușcări. Acesta a pătruns în casa bunicilor minorei de 6 ani, de unde a reușit să o răpească pe fetiță și să o ducă într-un hotel abandonat de pe o plajă din Scoția, scrie presa internațională. Acolo, fără nicio remușcare, acesta a violat-o, după care a ucis-o. 

Ajuns în fața magistraților, tânărul de 16 ani s-a arătat a fi extrem de amuzat de faptul că poliției i-a luat atâta timp să-l prindă și chiar a povestit ce a simțit în momentul în care a pătruns în casă pentru a răpi fetița. 

"Dacă eram cu un an mai tânăr nu cred că aș fi făcut asta. M-am gândit doar cum să o omor, după ce am văzut-o", a declarat criminalul și violatorul fetiței de numai 6 ani, pentru magistrați. 

Aaron Campbell, adolescentul criminal de 16 ani și-a recunoscut în final acuzațiile, scrie Daily Mail și a fost condamnat, potrivit aceleiași surse, la 27 de ani de închisoare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu