Vindeau droguri în raionul Anenii Noi prin intermediul unor şoferi de taxi. Vieţile unor pasageri, ÎN PERICOL. Cum funcţiona schema

Embed:

Cinci persoane cu vârste între 32 şi 47 de ani au fost reţinute de oamenii legii, fiind suspectate de producerea şi comercializarea drogurilor. Liderii grupării, soţ şi soţie, au o firmă de transport pasageri. Aceştia vindeau droguri în raionul Anenii Noi, prin intermediul unor şoferi de taxi.

Unii dintre clienţi erau tot taximetrişti, care consumau droguri inclusiv în timpul serviciului, punând în pericol vieţile pasagerilor şi ale pietonilor.

Unul dintre şoferii de taxi implicaţi în schema de comercializare a drogurilor a fost reţinut pe traseu, în apropiere de Anenii Noi, chiar în timp ce efectua o cursă la comandă.

Un alt suspect aproviziona colegii de lucru cu substanţe interzise, iar ei, la rândul lor le duceau la cumpărători.Oamenii legii spun că au urmărit timp de trei luni activitatea suspecţilor şi că au suficiente probe la dosar.

În urma percheziţiilor au fost confiscate circa 700 grame de substanţe etnobotanice, două pistoale pneumatice, 18 telefoane mobile şi două sute de mii de lei. De asemenea, au fost ridicate două automobile care ar fi fost procurate anul trecut din banii obţinuţi ilegal.

Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu