Vindeau droguri în cluburi de noapte din Capitală. Trei tineri din Călăraşi, reţinuți de oamenii legii (VIDEO)

Embed:

Trei tineri specializați în circulația ilegală a substanțelor narcotice în proporții mari și deosebit de mari au fost reţinuţi de oamenii legii.

Monitorizarea și documentarea figuranților a durat aproximativ o lună de zile, fiind efectute două achiziții de control, perioadă în care forţele de ordine au acumulat probe suficiente ce ar demonstra vinovăţia acestora.

Ei s-au dovedit a fi originari din r-nul. Călărași, cu vârstele cuprinse între 19 ani și respectiv 25 ani, fiind reținuți în flagrant delict și încătușați de către forțele de ordine.

Potrivit poliţiei, la domiciliile acestora cât și în automobilul de model “Mercedes” au fost depistate şi ridicate 229 de pastile „Extazy”,  în care se conţin droguri „MDMA”, pachete speciale de ambalare a drogurilor, bani marcaţi transmişi anterior sub controlul poliţiştilor, precum şi telefoane mobile utilizate în scopuri criminale.

Drogurile depistate urmau să ajungă în cluburile de noapte din mun. Chișinău. În cazul în care indivizii reușeau comercializarea acestora urmau să obțină un profit în sumă de peste 60.000 lei.

Suspecţii sunt plasați în arest preventiv pentru 30 de zile și sunt cercetați penal pentru “Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”, iar conform legislaţiei penale în vigoare aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 15 ani.

Lasă un comentariu